Társalgó

Januárban rajtol az INGYENES PSRL túraautó bajnokság a RaceRoom Racing Experience féle WTCR 2018-al! Gyere Michelisz Norbert, Nagy Nobert, Szabó Zsolt idei autójával és legyél te a bajnok! A bajnokság 4 fordulós és az amerikai pályacsomagot használja, ahol minden egyes helyszínen 3 futamot teljesítünk majd.
MetaC
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018.09.03. 11:10

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2019.03.06. 20:34

Mihajlovics Máté írta:
2019.03.05. 12:44
MetaC írta:
2019.02.27. 21:47
Jó volt. Bár minden kvali előtt 20-5 perccel korábban értem fel a szerverre és mentem köröket, általában sikerült kimaxolni és élvezni a dolgot.
Ez az Indy a végére pedig elég jó volt. Mind három futamon Mihajlovics-csal... Nagyon élvezetes volt, mindig helyet hagyva a másiknak (1 kivétellel mikor elb*sztam az első kanyart) szinte végig csatáztuk a futamokat... Remek volt, köszi.
Arról nem is beszélve, hogy az első két futamon ugyanabban a pozícióban, ugyanazzal a kb. 2 század mp különbséggel értünk célba. A 3. futamon viszont Ő végzett előttem, de így is 2-1 ide. WTCR-ben visszavághatsz ;)

a csaták nekem is tetszettek és tényleg végre egy pálya amin van hely és lehetőség is normálisan versenyezni és csatázni
bár néha nem úgy fordult be a gép ahogy terveztem volt hogy levezettelek szinte a fűig azért elnézést kérek ! Viszont itt szeretném jelezni hogy legközelebb azért kicsit jobban "tiszteld" a pályát határoló vonalat mert az első kanyarban jópárszor eléggé messze fordultál a szabályostól persze volt hogy csak azért hogy biztos ne érjünk össze de azon kívül is volt de ezt leszámítva jó csaták voltak ! ;)

ja és nyugi majd visszavágok ! ;)
Valóban előfordult jó pár vágás az első kanyarban. Többet kellett volna gyakorolnom, akkor nem fordult volna elő :)
Szűcs Máté

Avatar
Bírói Testület
Hozzászólások: 171
Csatlakozott: 2018.08.25. 15:10

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Bírói Testület » 2019.03.08. 18:34

Véget ért a bajnokság, köszönjük a részvételt!

Egyéni dobogó:
1. Suborits Péter
3. Mándity István
2. Nándori Márk

Csapat dobogó:
1. VSR Team
2. Kerékvető Podcast Racing
3. RCRRHU eSport Team

A Hyp-R ZONE ajándékok és a díjátadó részletei, ahol majd minden átadásra kerül, a tavaszi bajnokságunk után lesz kisorsolva.

> Hivatalos végeredmény <
PSRL Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/PSRLRacing/

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Válasz küldése