Letöltések / Tartalomvásárlás / TS adatok

Januárban rajtol az INGYENES PSRL túraautó bajnokság a RaceRoom Racing Experience féle WTCR 2018-al! Gyere Michelisz Norbert, Nagy Nobert, Szabó Zsolt idei autójával és legyél te a bajnok! A bajnokság 4 fordulós és az amerikai pályacsomagot használja, ahol minden egyes helyszínen 3 futamot teljesítünk majd.
Lezárt
Avatar
Bírói Testület
Hozzászólások: 171
Csatlakozott: 2018.08.25. 15:10

Letöltések / Tartalomvásárlás / TS adatok

Hozzászólás Szerző: Bírói Testület » 2018.12.15. 17:01

Megpróbáljuk összeszedni nektek,mit honnan érdemes megvenni, megszerezni. Az,hogy végül ezt hol teszitek,teljesen rajtatok áll. Viszont nézzetek jól körbe,mert ha valami tartalom megvan már nektek,akkor egyéni árakat kaphattok!

Alap játék
> Ingyenes letöltés <
Az alap játék teljesen ingyenes. Ebben van 2 pálya és pár autó. Ezt letöltheted most is és játszhatsz velen Viszont ahhoz,hogy bárhol versenyezni tudj,venned kell további tartalmakat:

Autók:
> WTCR 2018 <
Nem kötelező teljes csomagot vásárolni! A bajnokságban való részvételhez csupán 1 autó is elég! A fenti WTCR 2018-as linken katt a "CARS & TRACKS INCLUDED IN THIS PACK" részen a kedvenc márkádra, tekerj le és 0,29 euróért vedd meg akármelyik festést!

Pályák beszerzése:
> Amerikai pályacsomag <
> Ha egyesével vásárolnád meg,mert már van pályád
Mi azt javasoljuk, hogy az európai és amerikai pályacsomagot vedd meg, mert lehet most drágább, de hosszú távon jobban jársz. Lesznek még bajnokik, ahol jól fog jönni az, hogy megvan már minden EU, USA pálya és akkor már nem kell költened semmire.

VRP vásárlás:
Lehet úgy is vásárolni, hogy előtte veszel VRP-t (ott vannak kedvezmények nagyobb tételeknél) és abból fizeted ki a csomagokat. Érdemes megnézni először a kosárban, hogy mennyi vrp kell az összes tartalomhoz és az úgy mennyibe kerül, majd megnézni külön hogy ekkora mennyíségű vrp hány euró, mert lehet olcsóbb.

Még egyszer : Nézz körbe alaposan! Eurókat lehet megspórolni azzal,ha rászánsz 10 percet és kitalálod melyiket honnan vedd meg. Lehet kicsit drágább, ha csomagba veszed,de azt is nézd, hogy később semmit nem kell megvenned, szóval hosszútávon az jobban megérheti! Mérlegelj és dönts saját belátásod szerint!

TS IP : 79.172.243.17
jelszó : nincs


Ha kérdésed van,nyugodtan tedd fel itt, segítünk!
PSRL Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/PSRLRacing/

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Lezárt