Hotlap infók

Januárban rajtol az INGYENES PSRL túraautó bajnokság a RaceRoom Racing Experience féle WTCR 2018-al! Gyere Michelisz Norbert, Nagy Nobert, Szabó Zsolt idei autójával és legyél te a bajnok! A bajnokság 4 fordulós és az amerikai pályacsomagot használja, ahol minden egyes helyszínen 3 futamot teljesítünk majd.
Lezárt
Avatar
Bírói Testület
Hozzászólások: 171
Csatlakozott: 2018.08.25. 15:10

Hotlap infók

Hozzászólás Szerző: Bírói Testület » 2018.12.15. 16:58

Sziasztok!

Hamarosan megkedődik a kvalifikáció az első fordulóra. Minden futamon hotlap alapján lesz a szerverfelosztás,amennyiben annyi az induló. Kérünk mindenkit,hogy olvassa el és tartsa be a lenti sorokat! Ti érdeketek, hogy meglegyen az idő.

Hotlapozás menete:
A hotlap úgynevezett log file-okból menti ki az adatokat,amik között az idők szerepelnek. Ezek a fájlok csak a verseny végeztével képződnek és csak az szerepel rajta,aki befejezte a versenyt. A szerver úgy van beállítva,hogy van egy 20 perces időmérő és egy 1 perces futam. Mindenképpen várd meg, hogy a verseny végigmenjen és töltse be az újra a pályát. Ha átváltott a következő időmérő edzésre,akkor lépj csak le. Ha nincs lementve a friss időd,akkor mi sem tudunk mit tenni,mivel sehol nem látjuk azt. A weboldalon nem azonnal jelenik meg a friss idő, várj pár percet.

Ha kérdésed van, tedd fel a társalgóban nyugodtan!

TeamSpeak szervernév: 79.172.243.17 | jelszó: nincs

Hotlap szerver név : PSRL.HU WTCR'19 Hotlap (vagy Race, vagy Test, attól függ) | jelszó: alma
>>>Hotlap

Szerverre mindenki teljes névvel menjen be,angol formátummal. Pl : Bela Kovacs

Pálya széle: versenyszabályzat szerint

Csatlakozáshoz szükséges: >>>Tartalom letöltés / beszerzés
PSRL Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/PSRLRacing/

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Lezárt