Társalgó

INGYENES PSRL Túraautó bajnokság a frissen megjelent RaceRoom Racing Experience féle WTCR 2018-al! Gyere Michelisz Norbert, Nagy Nobert, Szabó Zsolt idei autójával és nyerd meg az ajándékokat. Serlegek, ajándékcsomagok és egyéb nyeremények várnak rátok a 8 fordulós sorozatban.

Moderátor: PSRL Admin

Iceman54
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2018.09.06. 12:19

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Iceman54 » 2018.12.27. 21:13

Te vagy a bajnok :D Mondtam már :D Lehet megkérdezem a vezetőséget hogy a serleget hol csináltatják, mert szeretnék neked csináltatni egyet :D

gaborvezer
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2018.09.01. 08:57

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: gaborvezer » 2018.12.27. 22:50

Iceman54 írta:
2018.12.27. 19:54
Futam közbe chatet nem nézek , és 2 mp-vel később kb azon dolgoztam hogy összeszedjem a kocsit. Mivel hogy Golf-al túlnyomórészt a társam én mentünk a szezon során.....engem találtál meg. Figyelj....Gábor......komolyan......had ne szedjem már le a Oscherleben futamok replay-ét és videózzam le, hogy bizonyítsam az igazamat. Nagyon szerényed adod elő, úgy beállítva hogy mekkora áldozat vagy te :D Csak mondod meg mondod meg mondod ja...és mondod ugyan azt hogy lelki terror...szerinted...... milliószor meg 1x elpofáztam már hogy nem lelki terror ez az egész részedről hanem inkább megtévesztő. Pont nem attól fogom magam összefosni hogy egyenesbe villogsz mint a karácsonyfa. Azt hittük vétettünk ellened, ki így ki úgy reagálta le. Azt mondod sprint futam és néha lehet......nálad ez azt jelenti hogy kigyorsítástól féktávig nyomod mint a barom? :D :D Pffffff meg olyat írtál hogy "gratuláltál az előzéshez" :D :D :D Ekkora mellébeszélést idén nem láttam mint az :D Azt mondod hogy engem felbosszantott a téma.....hát nem is tudom ki írt vadregényeket tegnap este unalmas óráiba ide :D Ám legyen igazad...én vagyok a hülye.....oké....akkor miért van az hogy a Máté is szóvá tette? Biztos Máté is hülye.... :D "Vw löktem ki véletlenül suzukában mert nem bírtam le reagálni a korai fékezést" Hát én ezt sem értem......hülye Vw-s hamar fékezett előtted....nekimentél..döbbenet....hmmm igazad van, de várj már :D Oschersleben mit is mondtál mikor véletlenül én ütöttelek ki és említetem hogy korán fékeztél? Te voltál előrébb, had fékezzél már ott ahol te akarsz :D Nekem számítanom kellett volna rá :) Tehát ha én ütlek ki akkor hülye balfasz rinyálós vagyok, ha te nézed el akkor is az én saram mert váratlanul fékeztem :D :D pffffff Szerintem mikor ezt a vitát megvívtuk a múltkor, akkor is szóvá tettem hogy a Hondával rövidebb féktávot lehet venni, akármilyen jól állítod be a Vw-t Nem is véletlenül a mezőny nagy része Hondával ment. Igazából....többet nem akarok ehhez a témához hozzá fűzni :) Te szarsz az én véleményemre és szórakoztat téged ez. Maradjunk annyiba hogy én vagyok a hülye balfasz, te meg a bajnokság géniusza :) Remélem most már megnyugszol végre :) Neked van igazad, villogj, meg lökjél ki, magamra vállalom hogy én vagyok a szarbéna :D
Köszönöm a részvételt a szervezőknek viszont egy darabig biztos nem találkozunk nincs kedvem minden verseny után óvódába kerülni sajnos .
Fogadjátok szeretettel az alábbi videot és boldog új évet mindenkinek. :D

Az emberi gyarlóság állandóan kisérté amióta a férfi az almát megevé. Íme a tett amit emberünk jóvá tehetetlenül elköveté, mit most napvilág elé tevé, megbocsájtást vele sosem nyeré, élete végéig eme súlyt vállán cipelé. Eme tettre Kinizsi apánk is csak mélyen sóhajtva mormogja, ezt én sem bírnám már, hát fogadd el és sétálj tova a végtelenbe és vissza se nézz.


https://www.youtube.com/watch?v=aNwMoJg4PmY&t=2s

Válasz küldése